Ουρανούπολη Χαλκιδικής
+30 23770 71350
info@karihotel.gr
Πολιτική Ξενοδοχείου
Home > Πολιτική Ξενοδοχείου

Διαθεσιμότητα Δωματίου
Η διαθεσιμότητα των δωματίων εξαρτάται από την ώρα του αιτήματός σας και συνεπώς δύναται να αλλάξει. Δεν γίνεται καμία κράτηση εκ μέρους σας, εάν δεν λάβετε γραπτή επιβεβαίωση από εμάς.

Ειδοποίηση Υψηλής Περιόδου

Παρακαλώ προσέξτε ότι η διακύμανση των τιμών κατά την διάρκεια υψηλής περιόδου αντικατοπτρίζει το σύνολο των αιτημάτων. Η υψηλή περίοδος κατά τον Ιούλιο – Αύγουστο είναι η περίοδος με τα περισσότερα αιτήματα, γι’ αυτό το λόγο οι κρατήσεις δωματίων για την υψηλή περίοδο γίνονται μήνες νωρίτερα  Επιπλέον,ειδικοί όροι δύνανται να εφαρμοστούν, π.χ. προκαταβολή (η οποία δεν επιστρέφεται για κρατήσεις στη διάρκεια υψηλής περιόδου), για την οποία ενημερώνεστε κατά την ώρα της κράτησης.  Οπότε, σας συμβουλεύουμε να κάνετε κράτηση μήνες νωρίτερα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Ελάχιστη Περίοδος Διανυκτέρευσης
Κατά την διάρκεια υψηλής περιόδου δύναται να εφαρμοστεί ο όρος «Ελάχιστη Διάρκεια Διαμονής» σύμφωνα με την κρίση της διοίκησης του ξενοδοχείου, και για την οποία θα ενημερωθείτε κατά την διάρκεια της κράτησης.

Ώρα Άφιξης – Ώρα Αναχώρησης
Η Ώρα Άφιξης στο ξενοδοχείο μας είναι 14:00 (2:00 μμ) και η Ώρα Αναχώρησης είναι 12:00 μμ και σε ορισμένες περιπτώσεις 11:00, για την οποία θα ενημερωθείτε κατά την ώρα της κράτησης. Επίσης, κατά την ώρα της κράτησης δεν είναι δυνατόν να σας επιβεβαιώσουμε εκ των προτέρων Πρόωρη Άφιξη, ή Παρατεταμένη Αναχώρηση για μια συγκεκριμένη ημέρα, διότι αυτό εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου για εκείνη την ημέρα. Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε Πρόωρη Άφιξη, ή Παρατεταμένη Αναχώρηση στο δωμάτιό σας (σύμφωνα με την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου) είναι να μας ενημερώσετε μια ημέρα νωρίτερα προ της άφιξή σας, ή προ της αναχώρησή σας, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Ακυρώσεις

Η κάτωθι χρεώση εφαρμόζεται σύμφωνα με την ειδοποίηση της ακύρωσης μιας κράτησης που λαμβάνει και επιβεβαιώνει το ξενοδοχείο:

  • Σε περίπτωση ακύρωση κράτησης, η οποία γίνεται 15 – 0 ημέρες προ της ημέρα αφίξεως, δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων.

Υγεία

Εάν έχετε συγκεκριμένες αλλεργίες ή χρόνια ιατρικά προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε κατά την διάρκεια της κράτησης. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας  είναι κατάλληλες για άτομα με κινητικά προβλήματα. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε είτε κατά την διάρκεια της κράτησης, είτε 7 ημέρες νωρίτερα της ημέρα άφιξης, σε περίπτωση που χρειαστείτε επιπλέον βοήθεια την ώρα άφιξης, ή αναχώρησης.

Παιδιά
Τα παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω θεωρούνται ενήλικες, σύμφωνα με τις τιμές των δωματίων. Σε αυτή την περίπτωση να μας ενημερώσετε για τις ηλικίες των παιδιών κατά την διάρκεια της κράτησης.

Προστασία Δεδομένων και Απόρρητο

Ως ξενοδοχειακή μονάδα αιτούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την αποκλειστική χρήση επεξεργασίας και ολοκλήρωσης της κράτησή σας. Οποιαδήποτε δοθείσα πληροφορία θα χρησιμοποιείται απόρρητα. Γι’ αυτό το λόγο, τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιούνται μόνο για την διαδικασία κρατήσεων στο ξενοδοχείο μας, και για την επικοινωνία με τους πελάτες μας, αναφορικά με τις κρατήσεις τους. Προς τούτοις, εξουσιοδοτείτε την ξενοδοχειακή μονάδα Kari Hotel να χρησιμοποιήσει και να γνωστοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα στους συνεργάτες μας, ή σε πρόσωπα τρίτων για την χορήγηση υπηρεσιών, των οποίων έχετε αιτηθεί.