Ουρανούπολη Χαλκιδικής
+30 23770 71350
info@karihotel.gr
Υπηρεσίες
Home > Υπηρεσίες

ΥΠΟΔΟΧΗ 


11066608

Check-in και Check-out

Οι καθορισμένες ώρες για check-in και check-out είναι 14:00 μμ και 12:00 μμ αντίστοιχα. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να κάνετε νωρίτερα check-in ή να κάνετε αργότερα check-out από την καθορισμένη ώρα, ενημερώστε μας κατά την διάρκεια της κράτησης.

Ο μοντέρνος χώρος υποδοχής δίνει μια πρώτη γεύση στους επισκέπτες για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν σε όλο το ξενοδοχείο.

Τόσο κατά την άφιξη, ή/ και την αναχώρηση σας, ή καθώς περιμένετε κάποια συνάντηση, ή αναζητώντας οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, θα εξυπηρετηθείτε άμεσα όλο το 24ωρο από το προσωπικό της υποδοχής. Με χαρά υποδεχόμαστε κάθε σας αίτημα και παρέχουμε προτάσεις, οδηγίες κι εναλλακτικές για όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας, καθώς και για τις επιλογές που υπάρχουν στην πόλη μας κι εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες σας.

Όλοι οι άνθρωποι του Kari Hotel είναι αφοσιωμένοι στην εκπλήρωση των αναγκών σας και στο να σας κάνουν να νιώσετε «σαν στο σπίτι σας». Απολαύστε το!

Beach Bar

Στιγμές απόλαυσης11390116_1458159714496813_3866448347139396173_n

Χαρείτε την θάλασσα και τον ήλιο χαλαρώνοντας στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου μας με τις άνετες ξαπλώστρες στο οργανωμένο μας beach bar.

Απολαύστε παγωμένο τσάι, ελαφριά σνακ, κύρια γεύματα, τα αγαπημένα σας κοκτέιλ και αφήστε την μαγεία να σας συνεπάρει.

 

Parking

11066709(2)

Φυλασσόμενος χώρο στάθμευσης

Το Kari Hotel προσφέρει στους πελάτες του, δωρεάν φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης. Υπάρχει πρόβλεψη για στάθμευση πούλμαν, κοντά στο ξενοδοχείο.

 

 

 

Wifi

Υπηρεσίες Internet – Ασύρματο δίκτυο wifi δωρέαν από το Kari Hotel/ FREE wifi internet access.
Στο Kari Hotel λαμβάνουμε σοβάρα υπ’ όψην την ανάγκη των επισκεπτών μας για πρόσβαση στο διαδίκτυο.wifi
Γι’ αυτό τον λογο προσφέρουμε δωρεάν υψηλής ταχύτητας ασύρματη σύνδεση στο Internet
σε όλα τα δωμάτια και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Αν η ασύρματη πρόσβαση σε δίκτυο υψηλής ταχύτητας κατά την διάρκεια των διακοπών σας είναι μια από τις προτεραιότητές σας,
τότε το Kari Hotel είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή σας.